Burgh-Haamstede Zien & Doen

In en rond Burgh-Haamstede

Of je nu houdt van een actieve vakantie of juist van lekker luieren met een boek op je ligbedje, in Burgh-Haamstede kun je dat allemaal combineren. We hebben kilometers strand met verschillende strandpaviljoens waar je een bedje huurt en geniet van een zonnige stranddag. Maar op diezelfde stranden kun je ook heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of paardrijden.

In de Boswachterij van Westenschouwen, het grootste bos van Zeeland, kun je je groene hart ophalen. Wandelroutes, excursies, een klimbos en een mountainbikeroute zorgen dat je je hier echt niet hoeft te vervelen. Bovendien vaart vanuit de haven in Burghsluis dagelijks de MS Onrust de Oosterschelde op om je kennis te laten maken met de natuur daar.

Houd je van geschiedenis en cultuur? Ook dat hebben we hier. Bunkers in de duinen die regelmatig opengesteld worden voor publiek, Slot Haamstede mét slotgracht en –bos en museum de Burghse Schoole waar je terug in de tijd gaat in het klaslokaal uit circa 1845. We vergeten vast nog iets, daarom moet je zeker zelf komen kijken. Waar? In Burgh-Haamstede natuurlijk!

Filters


Waar
Categorieën
Prijzen

0 Resultaten